Egyéb segédeszközök, játékok

Háromdimeziós dominó GP49

A csomag 28 db Háromdimenziós dominó GP49fából készült háromdimenziós dominót tartalmaz, amelyek korlátozott látóképességű gyerekek számára készültek.

A játékosoknak egy városkát kell kirakniuk a megadott dominókból úgy, hogy párosítják a rajtuk található autók elejét és hátulját, valamint a fák két elemét. A dominó játékszabályait követve az a cél, hogy a résztvevők a megadott dominókból kirakják a helyiség útrendszerét.

Ár: 8500 Ft

Kígyók és létrák társasjáték GB75

Kígyók és létrák társasjáték GB75A játék öröme mindenkié, kortól és fogyatékosságtól függetlenül. Csak hát a legtöbb játékot vakon nem lehet játszani. A kígyók és létrák egy ősi, angol társasjáték, amelyet a gyártók kitapinthatóvá tettek. A család kedvenc társasjátéka. Juttassa haza a bábut anélkül, hogy lecsúszna a kígyókon!

Ár: 7900 Ft

Tili-Toli GP48

Tili-Toli GP48Klasszikus puzzle kirakós játék, ahol az egyes elemek Braille betűket jelölnek. A keretben a négyzeteket addig kell csúsztatni, amíg értelmes szót lehet kiolvasni, vagy az ABC szerint lehet sorba rendezni.

Ár: 700 Ft

Dobókocka 2db GB90

Dobókocka 2db GB90Elveszett a régi játék dobókockája, vagy a számok már nagyon megkoptak. A vakok számára is élvezhetővé tehető a szórakozás, ha a dobókocka jól kitapintható.
Visszaadja a játék örömét ez 2 db jól látható, domborított dobókocka.

Ár: 1300 Ft

Römi kártya (nagy feliratos, Braille jelöléssel) GC11

Römi kártya (nagy feliratos, Braille jelöléssel) GC11A játék öröme mindenkié, kortól és fogyatékosságtól függetlenül. Csak hát a kártyajátékokat vakon nem lehet játszani. A klasszikus Römi Braille jelöléssel, vakon is játszható. Egy pakli kártya Braille írással. A kártyalapok elnevezése és színe a kártya bal felső és a jobb alsó sarkában található.

Ár: 3900 Ft

UNO kártya GC04

UNO kártya GC04Az Uno-t egyszerre 2-10 játékos játszhatja. 7 éves kor felett bárkinek ajánlott. A kártyákon található számok Braille írással is szerepelnek a lapok bal felső és jobb alsó sarkaiban. A játék célja: légy az első játékos vagy csapat, amelyik először éri el az 500 pontot.

Ár: 4300 Ft

Kártyatartó GC03

Kártyatartó GC03A kártyatartó ideális a kártyák tartására, különösen, ha gyenge a kéz fogása. Megkönnyíti a kártyák tartását és élvezetesebbé teszi a játszmát.

Ár: 1700 Ft

 

Érzékelhető labdák GS09

Érzékelhető labdák GS094 apró, mintázott és élénk színekre (kék, zöld, piros és sárga) festett labda, melyek ideálisak egyszerű játékokhoz és tapogatható játékokhoz. Minden labdán sok apró, puha tüske van, amelyek különös tapintást és szórakozást nyújtanak, ideálisak a koordináció és a labdakezelés elsajátítására (amit a labda mintázata tesz lehetővé). Relaxációhoz vagy masszázshoz görgesse végig a labdát a bőrén.

Ár: 3900 Ft

Goalball (góllabda) GS08

Goalball (góllabda) GS08A goalball játék kelléke. A játék paralimpiai sport, melyet még a Vakok Nemzetközi Sportszövetsége is elismert. A kék, hallható goalball erős, nehéz gumiból készült. 8 lyuk található rajta, valamint három fémcsörgő, hogy meg lehessen határozni a labda helyzetét játék közben.

Ár: 23900 Ft

Gimnasztikai és játszó labda GS03

Gimnasztikai és játszó labda GS03Narancssárga, felfújható gumilabda csörgőkkel a belsejében. Kültéri alkalmazásra és vízi játékokhoz is kiváló, fejleszti a fizikai és halló készségeket, valamint a térbeli tudatosságot.

Ár: 15900 Ft